Ik heb tijdelijk een baan !!

Binnenkort start ik in een nieuwe 'oude' baan. Hoe dat werkt? Nou ik ga een paar maanden mijn oude werk weer oppakken, het octrooiwerk. Maar dan bij een bedrijf in-house en niet zoals voorheen bij een octrooibureau dat met meerdere klanten werkt. Spannend. Helemaal omdat de baan in Noord Brabant is en ik zelf in Friesland woon. Er wordt dan voor door de week accommodatie voor me geregeld daar. Hoe gaaf is dat. Ik zal jullie een beetje op de hoogte houden van mijn ervaringen.

 

EN mijn praktijk neem ik natuurlijk gewoon mee. Voor het grootste gedeelte werk ik op afstand, via de energie en de mail en ook daar in Noord Brabant hebben ze Wifi.

Jubilea en zo ....

Op 1 april mocht ik alweer een heel jaar wonen op een geweldige plek.

Zie foto hiernaast voor mijn uitzicht.

 

En op 20 april vierde ik de 10e (!) verjaardag van mijn inwijding in de Eerste graad van Reiki.

 

Ik deed hiervoor een weggeefactie met Mini-Luisterkindafstemmingen en Korte Reiki-Afstandsbehandelingen

en dat liep heel fijn. 

 

 

In de loop van de maand april verlootte ik nog een volledige Luisterkindafstemming en daarvoor was veel belangstelling, heel erg fijn. Het mocht ook nog resulteren in een paar aanvragen voor Luisterkindafstemmingen. Voor een aantal aanmelders heb ik nog een Mini-Luisterkindafstemming gemaakt. Gewoon omdat het kon en omdat het zo heerlijk is om te doen.

Reactie schrijven

Commentaren: 0