Verhaal van een herdershond

Een tijdje geleden hoorde ik via een Luisterkind-collega over een herdershond met grote angsten. De kwaliteit van zijn leven stond als vraagstuk. De baasjes vonden het eigenlijk zielig om hem zo te laten leven. De arme hond vloog bij het minste iets hardere geluid letterlijk bij de deur of muur op.

 

Een Luisterkindafstemming, gemaakt door diezelfde collega, gaf al veel informatie. Daarna heb ik op verzoek het dier een tijdje Reiki gestuurd. De hoop was dat dat nog wat extra verlichting zou kunnen brengen. Na elke Reikibehandeling meldde ik wat ik had gevoeld bij het dier en de baasjes stuurden feedback.

 

Eerst leek er niet veel te veranderen, tot ik een paar weken later onderstaand berichtje ontving via whatsapp:

 

Hallo Tabine, 'update' R 💖🐶

Heb je eerder geschreven dat we geen verbetering merkten... dat ook M gemeld! M zei toen : laat t even doorwerken.
En het is zonder twijfel nu zo....dat R idd enorm vooruit gegaan is! Echt geweldig! Hij is veel relaxter. ..duidelijk meer happy! Zo fijn! De angsten voor vuurwerk etc zal hij wel blijven behouden denk ik...maar hij is nu veel meer blij dan niet! Blijft dus lekker bij ons in deze wereld!
Wil je nogmaals hartelijk bedanken! Lieve groet, R & I”

 

Ziedaar een geweldige combinatie van Luisterkind en Reiki. Hoe een prachtig voorbeeld van samenwerking. En natuurlijk vooral dat de kwaliteit van leven van de herdershond is verbeterd en hij fijn in deze wereld blijft.

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Wolfslag (zaterdag, 25 augustus 2018 19:37)

    Geweldig wat mooi, en ja dieren hebben ook recht op rust, en fijn dat er ook reikie voor hen bestaat, maar zelfs voor iedereen! Heb het zelf ook ondervonden met mijn hondje, hij maakte zich ook zorgen om z,n vrouwtje, die een ongemak kreeg aan haar linker schouder,toen heeft tabine reikieluisterkind gedaan en het is allemaal weer goed gekomen hij had veel geduld, en wilde dat het weer normaal was! En dat is nu ook zo! Hij is blij en vrouwtje ook! Wat fijn dat dit allemaal bestaat!