Weer Thuis

 

De tijdelijke baan in Brabant is voorbij, na iets meer dan 5 maanden mag ik weer helemaal thuis zijn en dat is heerlijk. Het werk was ontzettend gaaf en het hotel ontzettend gezellig, waar ik ook zeer goed verzorgd werd, maar thuis is THUIS. Mijn eigen bedje elke nacht is wel heel erg fijn weer hoor. Nu op zoek naar een baan hier in de buurt en morgen al een sollicitatiegesprek, dus wie weet. 

 

Op dit moment ben ik lekker bezig om aan mezelf te werken, ik voel echt dat het tijd is nu. Het mag, het kan. En zo kan ik een vaak aan mezelf gedane belofte inlossen. Bezig met medicijnkaarten, een soort tarot met invloeden en begeleiding van dieren. Dieren als symbolen van helende kracht. Ontstaan vanuit de indianen die dicht bij de natuur leefden en leven. Dit was een deel van het afscheidscadeau, erg gaaf om te mogen ontvangen. Ik ga me goed inlezen en zien of het in mijn praktijk ook gebruikt kan worden. De mensen in mijn Facebook groep zullen daar proefpersonen voor zijn, mits ze dat willen uiteraard.

 

Deze week komt er ook nog een wegeefactie. Blijf Facebook in de gaten houden.

 

Verder ga ik lekker aan de slag met het boek en de kaartenset van Annemarie Postma - The deeper secret.

EN, maar dan puur voor mezelf, de Kabbala kaartenset, daar ben ik ook zeer nieuwsgierig naar.

En last but not least ga ik de heksenboekjes van Lunadea goed doorlezen en meer leren over mijn eigen Heks-Zijn.

 

Kortom, lekker actief bezig en als die baan nu ook nog lukt kan er overal wat meer ontspanning in komen. Jullie horen meer van mij.

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Maria (dinsdag, 06 november 2018 20:52)

    Leuke blog! Hopelijk dat je snel een baan hebt, maar voor nu is het ook fijn om even bij te komen.
    Groetjes uit Brabant :)