Hoe doe ik een aanvraag voor een Reikibehandeling?

Je gebruikt de aanvraagknop op de voorpagina of je stuurt mij een email, dat je een Reiki-(Afstands)behandeling wilt aanvragen. We spreken een dag en tijd af, of en welke intentie je tijdens de Reiki-(Afstands) behandeling wilt meegeven. Na de behandeling stuur ik jou per email informatie over wat ik voelde tijdens de behandeling en in het geval dat je de intentie aan de energie overlaat, welke intentie er naar voren is gekomen. Dat kan iets zijn waar je erg mee bezig bent of juist iets waar je aan zou mogen werken, je weet het maar nooit.

 

Een Reiki-(Afstands)behandeling is voor mensen en dieren van alle leeftijden, niemand uitgezonderd. 

Hoe vraag ik een Luisterkind-Afstemming aan?  

Je gebruikt de aanvraagknop op de voorpagina of je neemt contact op via email dat je een Luisterkind-Afstemming wilt aanvragen. Daarna stuur ik jou een email met wat ik nodig heb om een Luisterkind-Afstemming te maken en een uitgebreid schrijven met alle informatie over Luisterkind-Afstemmingen en daarna ben jij aan zet. Jij voert alle acties uit die in de informatie staan en mailt mij de vragen die je hebt over jezelf of over je kind. Bij een kind van 10 jaar of ouder moet het kind zelf toestemming geven en dat vermeld je ook in de email. Zodra ik de informatie en de betaling binnen heb, stuur ik daarvan een bevestiging en krijg jij binnen 2 weken de Luisterkindafstemming per email toegestuurd. 

 

Een Luisterkind-Afstemming is voor mensen en dieren van alle leeftijden, niemand uitgezonderd.