Lees hier de feedback van ontvangers van een (Mini) Luisterkind-afstemming of een

(Korte) Reiki-(Afstands)behandeling:

"Wat een fijne Luisterkindafstemming – ik herken mezelf zélfs in de manier van praten! 

Ik heb het met een big smile, een traantje en met verwondering gelezen – wat bijzonder om elkaar op dit niveau ontmoet te hebben!
Na de afstemming voelde ik me een soort van 3-eenheid: ik praat met mijn kind-deel, mijn nu-deel en mijn zielen-deel. Het kind-deel vroeg ik tijdens mijn vakantie: “Wat gaan we doen, waar hebben we zin in?” En dan gingen we dat ‘samen’ doen. Het zielen-deel geeft me rust en stevigheid in mezelf.
De uitdaging was voor mij om voor het eerst alleen op vakantie gaan. Lijkt misschien niet bijzonder, maar ik moest echt over een drempel en heb dat bewust gedaan. Om de een of andere reden móest ik dit gaan ervaren. In die twee weken had ik het prima met mijn drietjes. :-)
Eenmaal terug voel ik ook veel meer rust. Ik steek geen energie meer in verschrikkelijk mijn best doen. Klaar, verleden tijd. Ik doe nu rustiger aan (voor mijn doen dan :-) ), ik let goed op wat er op mijn pad komt en speel daarop in. Ineens heb ik tijd om te lezen, gewoon romans nota bene, in plaats van alleen informatieve boeken. Ik heb geen stressgevoel omdat er zoveel gedaan moet worden. Hoezo, móet...? Ik heb een gevoel van: “Don’t fuck with me”, praat me niet aan wat goed voor me zou zijn, dat bepaal ik nu he-le-maal zelf.

Ik ben van plan dit gevoel vol te houden.
Ik heb bewust een poos gewacht met feedback geven, omdat ik het type ben: ik wil eerst erváren wat iets met me doet. Nou, ik kan je zeggen, je Luisterkindafstemming heeft zéker een positieve impact gehad – en dat zeg ik echt niet zo snel.

Dank je wel, lieve Tabine!"

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

"Daarom wil ik je bij deze laten weten dat ik ontzettend dankbaar ben voor jou mini. Het heeft me diep geraakt en het was precies wat ik nodig had om te ‘horen’. Zo kloppend en zo mooi verwoord! Hier kan ik zeker verder mee!
Heel erg bedankt Tabine!"

======================================================================================================================================

"Tabine heeft mij lichtheid en meer rust gegeven in een tijd dat ik het enorm nodig had. Ze vertelde mij ook duidelijk wat ze voelde en dat vond ik erg fijn.

Tabine weet duidelijk wat ze doet en ze doet dit met liefde. Ik beveel haar van harte aan!"

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"dank je wel Tabine, voor de 4-dagen Reikibehandeling die ik van je mocht ontvangen. echt een cadeautje! jouw zomeraanbieding kwam op het moment, dat ik aan het voelen was wat me zou kunnen dienen bij het verlichten van mijn bekkenpijn. ook al werd dit de eerste behandeling heftiger voelbaar, na een paar uur werd het al rustiger. en de volgende dag waren er uren dat ik geen pijn meer voelde, om vervolgens (bijna) geheel te verdwijnen. daarnaast was het gewoon heerlijk! dus nogmaals dank voor je tijd en liefdevolle aandacht."