Lees hier de terugkoppeling van ontvangers van een

(Mini) Luisterkind-afstemming en/of een (Korte) Reiki-(Afstands)behandeling:

"Hoi Tabine. Ik heb vorig jaar een  luisterkind sessie bij je gedaan en enkele weken geleden een Reiki sessie op afstand. .... wil ik je graag laten weten dat deze combi enorm veel gebracht heeft bij mij. Het heeft oa meer eigenheid en onafhankelijkheid gebracht.  Het heeft geresulteerd tot oa een nieuwe baan en een eigen plek in huis en anders kijken naar de mantelzorg die ik doe. Ik wil jou enorm bedanken voor jouw aandeel hierin. Enkele vriendschappen zijn stuk gelopen afgelopen jaar door Corona.  Maar andere mensen kreeg ik erbij omdat mijn zienswijze enorm is veranderd.

 

.... er is veel gebeurd in raadplegen en in dingen anders gaan zien. Nu pas kan ik dit zien.. ik voel nu verbijstering hoe hard ik gewerkt heb aan een enorme transformatie.  Dank je Tabine ..... Ik heb alle puin opgeruimd"

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Als eerste dank je wel voor de mooie afstemming van X. We zijn nu een paar dagen verder en al zoveel gebeurd!

Na ontvangst wilde X hem zelf lezen. Maar op klein beeldscherm werd dat lastig en snapte niet alles. Vervolgens ben ik het gaat voorlezen. Herkenning en bevestiging alom!

Er was een zin waarbij ze echt in de lach schoot. Om vervolgens te lezen dat ze om datzelfde tijdens het gesprek met jou ook moest lachen. Hoe mooi is dat!

Ik zag en voelde haar per minuut lichter worden. En na het voorlezen en de herkenning zijn we vrij kort daarna gaan wandelen.

Er ontstond een mooie wandelen met een waterval aan woorden en inzichten. Alles viel op zn plek. Ik heb X echt 50 kilo lichter zien worden! En tegelijkertijd 50 kilo in haar kracht zien stappen! ♡

Gisteren stond een gesprek op school gepland. Ook hier kwam het eea bij elkaar. En ook de juf zei dat het haar maandag opviel dat ze helderder uit haar ogen keek. En vol zelfvertrouwen stond. 

Kortom.. zoveel moois in zeer korte tijd. X is het gaan voelen. En ik ook!"

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Als eerste dank je wel voor deze bijzondere en  herkenbare afstemming.

Ook ik moest nu eerst alles laten landen, hoewel het vanaf seconde 1 raak was, en ook zelfs emoties opriep bij het kleine kind in mij.

Ik wéét het zo goed waar ik sta, ik weet alleen even niet meer hoe verder. Vast. In mezelf.

Dit helpt absoluut. En ik voelde idd direct de actie in mijn hoofd. Heb mezelf daarin terug gehaald... en ik ga eerdaags tijdens een stil moment in huis de stilte in mèt mezelf.

Het is nodig. Het schreeuwt. Ik voel het al een tijdje. En dit is het laatste zetje.

Spannend ook. Maar nieuwsgierig spannend. Onbekend spannnend. Niet weten spannend.

 

Ik ben er klaar voor.. 100%!!"

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Wat een fijne Luisterkindafstemming – ik herken mezelf zélfs in de manier van praten! 

Ik heb het met een big smile, een traantje en met verwondering gelezen – wat bijzonder om elkaar op dit niveau ontmoet te hebben!
Na de afstemming voelde ik me een soort van 3-eenheid: ik praat met mijn kind-deel, mijn nu-deel en mijn zielen-deel. Het kind-deel vroeg ik tijdens mijn vakantie: “Wat gaan we doen, waar hebben we zin in?” En dan gingen we dat ‘samen’ doen. Het zielen-deel geeft me rust en stevigheid in mezelf.
De uitdaging was voor mij om voor het eerst alleen op vakantie gaan. Lijkt misschien niet bijzonder, maar ik moest echt over een drempel en heb dat bewust gedaan. Om de een of andere reden móest ik dit gaan ervaren. In die twee weken had ik het prima met mijn drietjes. :-)
Eenmaal terug voel ik ook veel meer rust. Ik steek geen energie meer in verschrikkelijk mijn best doen. Klaar, verleden tijd. Ik doe nu rustiger aan (voor mijn doen dan :-) ), ik let goed op wat er op mijn pad komt en speel daarop in. Ineens heb ik tijd om te lezen, gewoon romans nota bene, in plaats van alleen informatieve boeken. Ik heb geen stressgevoel omdat er zoveel gedaan moet worden. Hoezo, móet...? Ik heb een gevoel van: “Don’t fuck with me”, praat me niet aan wat goed voor me zou zijn, dat bepaal ik nu he-le-maal zelf.

Ik ben van plan dit gevoel vol te houden.
Ik heb bewust een poos gewacht met feedback geven, omdat ik het type ben: ik wil eerst erváren wat iets met me doet. Nou, ik kan je zeggen, je Luisterkindafstemming heeft zéker een positieve impact gehad – en dat zeg ik echt niet zo snel.
Dank je wel, lieve Tabine!"

=============================================================================================================

 "Tabine heeft mij lichtheid en meer rust gegeven in een tijd dat ik het enorm nodig had. Ze vertelde mij ook duidelijk wat ze voelde en dat vond ik erg fijn.

Tabine weet duidelijk wat ze doet en ze doet dit met liefde. Ik beveel haar van harte aan!"

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"dank je wel Tabine, voor de 4-dagen Reikibehandeling die ik van je mocht ontvangen. echt een cadeautje! jouw zomeraanbieding kwam op het moment, dat ik aan het voelen was wat me zou kunnen dienen bij het verlichten van mijn bekkenpijn. ook al werd dit de eerste behandeling heftiger voelbaar, na een paar uur werd het al rustiger. en de volgende dag waren er uren dat ik geen pijn meer voelde, om vervolgens (bijna) geheel te verdwijnen. daarnaast was het gewoon heerlijk! dus nogmaals dank voor je tijd en liefdevolle aandacht."