WIE BEN IK ?

Ik ben Tabine Zoethout, geboren in 1964 en woonachtig in het mooie Leeuwarden. Na wat omzwervingen in het westen en het Gooi ben ik na vele jaren weer terug bij mijn Friese roots en dat bevalt uitstekend.

 

Begin 2008 was ik op zoek naar iets wat mij zou kunnen helpen bij mijn lichamelijke klachten. Ook mentaal zat ik niet lekker in mijn vel. Via via kwam ik in aanraking met Reiki. Na mijn zoektocht naar waar dat dan te gaan doen kwam Reikicentrum Zijn van Rebecca Bredenhof naar voren. Na de eerste paar behandelingen door haar wist ik dat ik dit zelf wilde leren, dan zou ik het dagelijks kunnen toepassen en ik was zeer benieuwd waar me dat zou brengen. Ik ben ingewijd in de Eerste graad in april 2008 en in de Tweede graad in april 2009. Mijn dagelijkse beoefening via de zelfbehandeling heeft mij zeer veel gebracht, zoals ook gehoopt. Een veel gezonder lijf, mentaal is er enorm veel geheeld, er was grote persoonlijke en spirituele groei. Na meer dan 25 jaar (24/7) geen rugpijn meer, verkalkingen in schouders verdwenen, ik werd ook een stuk fitter kon verder lopen dan ooit, om maar een paar dingen te noemen. En dat is tot nu toe ook niet gestopt. Daarnaast zet ik Reiki in voor nog vele andere vormen van heling, zoals werken met de stamboom, wat mij ook alweer heel veel heling brengt. Voor wie nog meer van mij wil lezen staat mijn verhaal van de eerste twee jaren met Reiki op het laatste tabblad van deze website. Of kom gezellig een Reikibehandeling bij me halen dan praten we er over. Meer informatie over Reiki is ook te vinden op de website van mijn Reikimaster Rebecca Bredenhof: 'Reikicentrum Zijn'.

 

Via een Reiki-collega raakte ik bekend met Luisterkind. En ik wist meteen, dat wil ik ook gaan doen. Zo kan ik nog meer mensen gelukkig maken. Iemand weer op weg helpen bij probleempjes en problemen die ontstaan zijn. Ik kan hiermee een stem geven aan jouw eigen ziel, aan mensen die (nog) niet (meer) kunnen communiceren. Er komen handvatten en vaak al oplossingen naar voren voor zaken die spelen. Vol enthousiasme deed ik de opleiding tot Luisterkindwerker. De Luisterkind-methode ® is ontwikkeld door Diana Hendriks. Meer informatie daarover vind je op de site van Diana zelf: 'Diana Hendriks over Luisterkind'.

 

Begin 2016 ben ik mijn eigen praktijk gestart omdat ik ieder mens en dier een gelukkig leven gun. Via het maken van Luisterkind-Afstemmingen en het geven van Reiki-(Afstands)behandelingen kan ik daar zeker een rol in spelen. Samen met miljoenen Reikibehandelaars over de hele wereld en inmiddels al meer dan 700 Luisterkindwerkers draag ik graag bij aan het geluk van mens en dier.